Termeni si conditii

1. Acesti termeni si conditii constitute acordul legal dintre dvs. si site-ul 1000anunturi.ro. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: www.1000anunturi.ro. Acesarea si vizitarea Website-ului, inregistrarea unui cont pe Website si/sau folosirea serviciilor de publicare pe Website de anunturi pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de bunuri sau servicii inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

 

1000anunturi.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site. 1000anunturi.ro recomanda utilizatorilor sa viziteze aceasta pagina periodic pentru a citi „Termenii si conditiile”, deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor oferite de 1000anunturi.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

 

2. Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

 • Utilizator - orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Website-ul fiind interesata de datele, informatiile, Anunturile si/sau Serviciile 1000anunturi.ro, precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza Serviciile furnizate prin intermediul Website-ului.
 • Furnizor – site-ul 1000anunturi.ro.
 • Anunt - oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre 1000anunturi.ro prin intermediul Website-ului cu privire la vanzarea sau inchirierea unui Produs.
 • Produs – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin acesti Termeni si Conditii.
 • Pagina 1000anunturi, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia.
 • Operatori - persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea/moderarea continutului Anunturilor publicate de catre Utilizatori pe Website.

Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ului si/sau a Serviciilor.

 

3. Descrierea serviciilor oferite

1000anunturi.ro este un site de anunțuri online unde se pot publica în mod gratuit anunțuri de vânzare sau se poate căuta printre anunțurile publicate de către alți Utilizatori. Dorim ca toate Anunțurile publicate să fie scrise corect și să fie conforme cu realitatea. Datorită acestui motiv, aprobarea anunțurilor nu se face instantaneu, acestea fiind verificate de o echipă care are dreptul de a le corecta și publica ulterior acestor verificări. Pentru a adăuga un Anunț trebuie completat formularul care se deschide pe site. Trebuie completate date reale de contact, astfel încât utilizatorul sa poata  fi contactat de Cumpărători sau de utilizatorii care doresc mai multe informații despre produsul sau serviciul oferit.

 

4. Norme de utilizare

Scopul acestor Termeni si Conditii este acela de a defini si reglementa conditiile de utilizare a Website-ului si a Serviciilor. Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor. Atunci cand se posteaza materiale, utilizatorul afirma, sustine si garanteaza ca detine toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postand materialul pe Site, se acorda catre acesta o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care se transmit catre Site toate drepturile de autor asupra materialului postat. Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman.

 

5. Acceptarea conditiilor

Un Anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Website, care sa contina: datele reale de contact ale Utilizatorului; descrierea reala a produsului care face obiectul Anuntului; pretul. Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre Furnizor, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fie tras la raspundere conform prevederilor acestora. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Furnizorului. In cazul in care utilizatorul  nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea Site-ului.

 

6. Dreptul de autor

Informatiile publicate pe 1000anunturi.ro apartin Site-ului. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Prin publicarea unui anunț pe site-ul 1000anunturi.ro tu afirmi, garantezi și susții că deții toate drepturile de autor pentru imagini, text și conținut și nu încalci dreptul de proprietate intelectuală al unei terțe părți. Utilizatorul este singurul răspunzător pentru tot ceea ce posteaza și de consecința publicării unui Anunț.

 

7. Limitarea răspunderii

Pentru site-ul 1000anunturi.ro nu garantam ca va fi disponibil neintrerupt sau fara erori. Utilizatorul este direct raspunzator de continutul si veridicitatea anunturilor adaugate. Site-ul nu garanteaza disponibilitatea, calitatea sau cantitatea produselor sau serviciilor care fac obiectul anunturilor. Astfel nici site-ul si nici operatorii lui nu vor fi responsabili pentru daunele directe, indirecte sau de consecintele ce rezulta din anunt, date eronate.

 

8. Verificarea anunturilor

Nu sunt acceptate anunturile din urmatoarele categorii: droguri; obiecte si materiale erotice sau obscene; alcool si bauturi alcoolice; tigari si produse pe baza de tutun; servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot; bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni; bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana; bunuri inexistente; animale pe cale de disparitie; matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare; oferte de job tip multi-level marketing; produse contrafacute sau replici ale unor produse originale; materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde); muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala; servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare; produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante; organe umane; arme din categoria armelor, munitii letale/neletale si arme albe; jocuri de noroc, tranzactii virtuale; servicii de deblocare iCloud;

 

9. Reguli de utilizare

 • Rugam sa nu faceti publice date cu caracter personal in descrierea anuntului (serie și număr,  carte identitate, CNP, cont bancar, etc)
 • Imaginile utilizate trebuie să fie clare și să reflecte starea actuală a produsului sau imobilului comercializat;
 • site-ul 1000anunturi.ro este destinat persoanelor fizice și/sau juridice cu vârsta de cel puțin 18 ani și capacitate deplină de exercițiu.
 • Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. 1000anunturi.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri, nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii.
 • De asemenea este interzisa publicarea anunturilor de tip SPAM ( repetarea unui anunt aproape identic ), a anunturilor fara descriere clara, sau cu descriere vaga a unui produs sau serviciu sau care pot induce in eroare vizitatorii, anunturile de acest tip fiind sterse fara un prealabil avertisment si blocarea publicarii altor anunturi de catre utilizator.