Distribuie
Protectia utilizatorilor
Cumpara local pentru a evita inselaciunile
Nu efectua plati persoanelor necunoscute
Platile in avans nu sunt recomandate
Splendida Tapiserie-Tapiterie mare: Nobili la Vanatoare, secol 19, stare foarte buna. Marimi: lungime:-1.80 M, inaltime 0.90 M. Design deosebit foarte bogat ornamentat. Partea stanga: Nobili cu caini si vanatori cu barca pe lac, sus: pereche de nobili: femeie- barbat, Nobil cu caleasca si vizitiu, central: nobil gonind caprioara, dreapta: alta pereche de nobili cu caini. Totul petrecandu- se intr- un mediu natural deosebit si cu o dinamica deosebita. Lucrarea este foarte bine executata si starea foarte buna de pastrare. Rama este simpla de stejar, adaptata ulterior.

ATENTIE: RUGAM CITITI VA ROG INTREGUL ENUNT.

TRANSPORT Posta Romana 15 lei. Curierat rapid intre 30 lei pentru localitati cu sediul local de distributie, pentru alte destinatii se percepe diferenta de cost in functie de kilometraj. Transportul il voi plati inainte ca sa nu se perceapa cost mai mare, cumparatorul platind costul plus transportul ramburs.
Lasati va rog pentru trimiterea comenzii adresa completa, telefon si mail. Livrare rapida, ambalare adecvata.
Nu se fac schimburi la absolut nici un obiect. Rugam nu comandati si nu apelati daca nu santeti sigur de achizitie. Persoanele serioase vor fi servite cu profesionalism si toata seriozitatea. Persoanele neserioase sant rugate sa se abtina de la orice fel de comentariu. Multumesc pt. intelegere.

    Trimite mesaj vanzatorului

    *
    camp obligatoriu
    Sterge