Distribuie
Protectia utilizatorilor
Cumpara local pentru a evita inselaciunile
Nu efectua plati persoanelor necunoscute
Platile in avans nu sunt recomandate
Piata-Pucheni .Va propunem spre cumparare un apartament de 2 camere , cu o suprafata utila de 57 mp foarte luminos, amplasat intr-un bloc nou ce dispune de o pozitionare excelenta, cu acces la scoli si gradinite,piete,magazine, centre medicale.
Apartamentul se vinde complet finisat cu materiale de cea mai buna calitate: gresie, faianta, parchet de import, geam termopan cu tamplarie pvc-Veka, obiecte sanitare din ceramica in baie, centrala proprie de apartament, calorifere, usi de interior , usa metalica antiefractie.bonus mobila de la Noblisime. Este bransat la toate utilitatile si toate contorizarile sunt separate.
Compartimentarea interioara este decomandata, gandita in asa fel incat sa ofere un confort sporit si o maxima eficienta a spatiului locativ: hol generos la intrare, camere foarte mari, baie spatioasa.
Pretul este 49400 euro ,TVA 5% inclus.
Pentru mai multe informatii despre acest imobil ne puteti contacta la tel: 0730831283 sau direct la biroul de vanzari din Sos. SALAJ,numarul 363 unde puteti programa o vizionare gratuita.

    Trimite mesaj vanzatorului

    *
    camp obligatoriu
    Sterge