Ajutor

Cum ma inregistrez pe site?

Pentru a adauga un anunt trebuie sa va inregistrati pe site. Inregistrarea este gratuita si se va realiza prin completearea campurilor Nume, Parola, Email, Telefon. Dupa acest pas, vei primi un email de activare a contului in care te rugam sa confirmi inregistrarea prin accesarea link-ului. Astfel inregistrarea se realizeaza cu succes.

Cum adaug un anunt?

Pentru a adauga un anunt trebuie mai intai sa te inregistrezi pe site. Apoi se acceseaza butonul de “Adauga Anunt” si se completeaza formularul de adaugare a anuntului cu titlu, categoría, subcategoria, descrierea, pretul, pozele, nume, telefon, email, judet, localitate si acceseaza butonul de “Publica anunt”. Ulterior, anuntul trebuie activat de pe adresa de email introdusa.

Cum activez anuntul?

Verificati-va adresa de email completata in formularul anuntului, in “Inbox” sau “Mesaje primite” si confirmati anuntul, accesand link-ul de validare din email-ul primit. Dupa aceasta etapa, anuntul va aparea pe site. In cazul in care un va apare emailul, verificati si in Spam sau daca ati srcis adresa corect.

Cum ar trebuie sa arate anuntul?

Titlul trebuie sa fie real si concis, nu trebuie sa contina majuscule si sa releve ceaa ce se doreste a fi vandut. - Fotografiile trebuie sa fie reale, cu rezolutie mare si cat mai clare. - Descrierea poate sa contina informatii plauzibile si succinte, eventual date tehnice, starea de folosire, motivul punerii in vanzare si pentru ce este util produsul sau serviciul. – Pretul trebuie sa fie unul cat mai apropiat de cel de pe piata. Anuntul trebuie sa cuprinda date de contact reale, pentru a intra in legatura cu un posibil cumparator.

Care este pretul potrivit pentru vanzare?

Se va determina valoarea produsului, daca acesta mai este in garantie sau se va compara pretul propus cu cel din magazin sau de pe alte site-uri de specialiatate.

Ce reguli trebuie respectate?

Adaugati cat mai multe informatii in campul descriere, astfel aveti sansa ca anuntul sa apara in motorul de cautare Google. Folositi un limbaj normal si corect gramatical. Cititi inainte de publicare Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Tineti cont de lista de bunuri si servicii interzise la publicare.

Care va fi rezolutia pozelor atasate la anunt?

Dimensiunile lístate reprezintă dimensiunile maxime în pixeli care trebuiesc folosite când se încarcă poze. Format: Lățime x Inălțime - Marime thumbnail 240x200, Marime previzualizare 480x340, Marime normala 640x480. Marimea maxima a fisierului imagine pe care il ataseaza este de 6MB (6144kB).

Cum ne puteti contacta?

Cei care doresc sa ne contacteze, o pot face prin intermediul formularului de contact aflat in partea de sus a site-ului. Prin completarea lui cu nume, adresa de email, subiect si mesajul dorit, acesta se va trimite automat la noi. Veti fi contactat in scurt timp de unul din operatorii nostri.

Ce puteti face daca ati uitat parola de la cont?

Dati click pe “Intra in cont” in partea de sus a paginii. Vi se va deschide formularul si sub el link-ul cu “Am uitat parola”. Introduceti adresa de email cu care v-ati creat contul pe site. Veti primi un email cu o parola noua generata. Aceasta o veti putea modifica oricand dupa ce va veti loga pe site si veti intra in campul “Informatiile mele”.

Cum poate fi contactata persoana care a publicat anuntul?

Aceasta poate fi contactata telefonic sau prin formularul de contact aflat in partea de jos a anuntului, facand click pe butonul “Contacteaza”.

Cum tranzactionati in siguranta?

Recomandam tranzactiile locale pentru a putea face plata numerar si a verifica produsul inainte de plata. Nu efectuati plati in avans persoanelor necunoscute. Locul de intalnire trebuie sa fie unul public. Nu oferiti niciodata datele de cont si nu oferiti date personale.

Cum caut un produs?

Pe aproape toate paginile site-ului exista bara de cautare in partea de sus a site-ului. Se va scrie produsul care se doreste a fi cautat, se selecteaza categoria, judetul si se realizeaza cautarea.

Se poate plati produsul prin intermediul site-ului 1000anunturi.ro?

Site-ul 1000anunturi.ro nu intermediaza tranzactiile dintre vanzator si cumparator, in consecinta nu se pot realiza plati prin intermediul nostru.

Care este rolul site-ului 1000anunturi.ro in tranzactii?

Platforma de anunturi nu are nici un rol direct sau indirect in tranzactionarea produselor. Toate detaliile legate de plata si livrare se stabilesc de comun acord de catre vanzator si cumparator. 1000anunturi.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele probleme cauzate de tranzactionarea produselor.

Cum va puteti sterge contul?

Se va intra in cont, accesand “Intra in cont” in bara de sus de pe site, cu user-ul si parola, dupa care se va accesa butonul “Profilul meu”. Acolo apar informatiile dvs. personale. In partea de jos a formularului, se va accesa butonul “Sterge cont” daca este cazul.